En oversikt over litt eldre nyheter:

Til Trykk! - 1. April 2007
DVD'n ble sendt til trykk tidligere denne uken, og forventes ferdig rett etter påsken. Jeg har lagt til coverbildet samt oppdatert annet småtteri på siden. Har noe problemer med å få gjestebok til å fungere, men den kommer forhåpenligvis snart sammen med side der du kan bestille DVD fra.

DVD Ferdig, Men... - 11. Mars 2007
Satt i flere lange timer å laget DVD menyer her om dagen, og i boks kom den. Men, DVD'n ble testet på en visning og det var en del feil med den. Prøvde litt på datamaskinen min også og det ser ut til at det er noe feil med teksting som henger, i tillegg til at den stopper litt. Dessuten en liten feil i selve filmen som må rettes på og gjør at filmen må rendres på nytt(en 16 timer lang prosess). DVD'n skal testet litt mere, og så skal jeg prøver rette på de feil jeg kan. Har ellers sjekket priser på trykkerier rundt om for å få oversikten. Medietilsynet er også i boks og filmen er registrert. Så alt er nesten klart for release. Hadde håpet på slutten av Mars, men siden det ble litt feil på DVD'n kan det drøye til April.

Mens Vi Venter - 14. Februar 2007
Nå venter vi på godkjenning og registrering fra Medietilsynet. Siden sist er alt bonusmaterialet på DVD'n ferdiggjort og vi har tekstet filmen på Norsk, Svensk og Engelsk. Coveret er også så å si ferdig. Det som gjenstår er framsiden på DVD'n, DVD menyene, registreringen, og trykkingen. Mye av det er utenfor våre hender, så det kan hende at det tar litt tid utover det vi har planlagt. Men vi regner med at DVD'n skal være ferdig i løpet av Februar, og muligens da ferdig trykket i Mars. Jeg fjerner også gjesteboken som oversvømmes av spam, men den kommer forhåpenligvis opp igjen snart og da spamfri.

Mye Å Gjøre - 27. November 2006
Det tar mye lengre tid en planlagt å få ferdiggjort DVD versjonen, så den kommer desverre ikke ut dette året. Grunnen er at det ble litt mer arbeid enn forventet å lage bonusmateriale, og så litt lite tid i forhold til skole. Det jeg har fått gjort er å rette på en rekke småfeil i filmen, nesten ferdig med coveret og begynt på bonusmaterialet. Vi har også laget et kommentarspor til filmen.

Oppdatering - 22. Oktober 2006
Vi har nå vist filmen flere steder, både private og offentlige og det har stort sett gått bra. Utviklingen av DVD versjonen tar tid og går sent på grunn av mye annet som blant annet studier. Det betyr nokk at DVD'n tar litt lengre tid en forventet å lage, men den kommer. Vi mottok også sparebank 1 i kongsberg sin ungdomsstipend på 10000 kr som skal gå til trykking av DVD platene.

Referat Fra Premiere - 25. September 2006
Premieren er da over, og et referat kan du finne på Visninger -> Referater. Noen andre småting er også oppdatert, og jeg skal sette igang å arbeide med DVD versjonen som skal komme om en til to måneders tid

Filmen Ferdig - 17. September 2006
Da var filmen ferdig, fra A til Å. Alt klart til premieren, filmen er på DVD. Plakaten finner du på Multimedia -> Cover++. Da kan jeg endelig puste ut litt. Å så sette igang igjen med å lage DVD utgaven med bonusmateriale, teksting, cover, rette eventuelle småfeil osv. Ser deg på premieren!

Mer om premieren - 8. September 2006
Nå nærmer premieren seg veldig fort. Vi er fortsatt to sanger for kort, men ellers er filmen så å si i boks(altså ferdigredigert). Plakater skal lages i helga. Premieren finner sted Lørdag den 23. September, og det blir 3 visninger den dagen, henholdsvis klokken 16, 18 og 20. Inngangsbiletten har vi satt til 50 kr. Og premieren finner sted i hvittingfoss kino/samfunnshus.

Premieredato - 15. August 2006
Premieredatoen som vi nå skal prøve å jobbe mot er satt til Lørdag den 23. September. Har ellers fått gjort en del i det siste, blant annet finjustert alle scenene visuelt. Sjekk bildene på Multimedia -> Fra Filmen. Har gått gjennom lyden også på flere scener, så vi nærmer oss ferdig produkt. Noen scener har enda litt igjen med lyden, og vi mangler fortsatt noe musikk og effekter.

Mer Finredigering - 4. August 2006
Nå er det bare 4 scener igjen som trenger finredigering på bilde - mens de fleste enda på lyd. Bilder fra de nylig finredigerte scenene finner du på Multimedia -> Fra Filmen.

Grovredigering Ferdig - 23. Juli 2006
På fredag fikk vi endelig tatt inn de siste scenene fra DV-kameraet, og redigert dem sammen. Dermed er hele filmen grovredigert, mens ca 5 scener er finpusset. Det som gjenstår da er å finpusse ferdig alle scenene, finpusse lyden, og legge inn de siste sangene og musikken. Etter det kan filmen brennes til premierevisning, men det blir enda noe jobb med DVD utgaven.

Småtteri Og Godteri - 15. Juli 2006
Medioppslaget i Laagendalsposten(Multimedia -> Cover ++), masse bilder fra fotoshooten(Multimedia -> Fotoshoot), og så redigerte vi(Jarmo og John) litt i dag.

Bilder - 1. Juli 2006
Noen til bilder Fra Filmen.

Endelig Tilbake - 26. Juni 2006
Etter masse kluss, venting, nedetid osv. med det forrige webhotellet, så byttet vi. Nå er vi på et nytt webhotel og et nytt domene, siden vi ikke kunne bruke det samme. Forskjellen er at vi byttet fra .net til .com, og vi håper det ikke gjør så veldig mye. Vi har også gjort en del i mellomtiden. Flere Scener begynner å se ferdige ut, og vi har lagt til musikk på mange scener også. Noen bilder kommer her ganske snart. Det som gjenstår er å få spilt inn noen sanger, redigert en scene og finpusse en god del. Tror vi er i rute for å kunne gi ut en DVD i September, om ikke DVD'n er ute da så er i hvert fall filmen ferdig for visning.

Siste Scene Filmet Og Bilder - 22. Mai 2006
Siste scene ble filmet den 13. mai, og noen bilder bak kulissene fra scene 9 finner du i Multimedia -> Bak Kulissene. Ellers så har jeg tatt noen skjermbilder fra de 3 første scenene som er ferdigredigert, og dem finner du i Multimedia -> Fra Filmen.

Noe Bilder Og Video - 6. Mai 2006
La til bilder fra bak kulissene til scene 8 og 12 i Multimedia -> Bak Kulissene. I tillegg videoklipp fra samme scene samt introsnutten til Hellig Tre film, på Multimedia -> Videoklipp.

Linker - 27. April 2006
Jeg la ut en seksjon for linker på siden. Du kan også linke til oss, og kanskje få siden din på listen. Vi linker til anmeldelser, sider som gir kritikk, sider som linker til oss, og andre aktuelle sider.

Prosessen - 19. April 2006
Jeg har skrevet litt om hvordan filmen ble til fra manus fram til nå, og er du intressert kan du lese det i Filmen -> Prosessen. Siden har også fått et fancy lite ikon på adressefeltet(Firefox) og favoritter(Firefox og IE).

Trailer! - 8. April 2006
Nå har vi endelig fått laget en trailer, som du kan laste ned i 4 forskjellige kvaliteter, alle i Quick Time format. Du finner den i Multimedia -> Trailer

Ny Seksjon - 21. Mars 2006
Når datoen for når filmen blir ferdig nærmer seg og vi får planlagt når og hvor filmen skal bli vist, kommer denne informasjonen i "visninger" seksjonen som jeg la til.

Layout Oppgradering - 1. Mars 2006
Lekte litt med PHP kode på egenhånd og fikk det til slik at bildet som jeg la til i venstre hjørne skifter tilfeldig for hver gang du trykker deg videre. Har også lagt til en teller, som teller unike besøk på siden.

Mer Redigering - 26. Februar 2006
I går samlet vi oss igjen, John, Jarmo, Ruben og Isak og vi fortsatte med å redigere for å forbedre filmen. Vi fikk denne gangen lagt på/forandret musikk til scene 2, fikset litt på noen punkter midt inni filmen, og redigert hele siste scenen, scene 12.

Bilder Og Videoklipp - 22. Februar 2006
Har lagt til bilder fra Scene 8 filmingen, i tillegg til et lite videoklipp.

Engelsk Seksjon På Plass - 18. Februar 2006
Nå har jeg oversatt alt som finnes her på siden til engelsk. Syntes vi trengte det siden vi planlegger engelsk tekst på DVD'n, og derfor vil det være aktuelt.

Mer Info Og Fler Bilder - 13. Februar 2006
Noe informasjon er lagt til/oppdatert. Har også lagt til en del flere bilder fra bak kulissene, og det har også dukket opp to skjermbilder fra Scene 1.

Bilder og Gjestebok Lagt Ut - 05. Februar 2006
Nå finner du noen bak kulissene bilder fra innspillingen av 4 scener, under Multimedia -> Bak Kulissene. I tillegg kan du nå signere gjesteboken.

Redigerte På Lørdag - 04. Februar 2006
Jeg, Jarmo og Ruben - samlet oss på hybelen min i dag og redigerte på filmen. Åpningscenen er i boks, etter å ha blitt filmet lørdagen før. Den har vi fikset både musikk, og spesial effektlag til - og resultatet ble utrolig bra. Scene 2 er også blitt forbedret på lydfronten og med musikkspor. Vi fikk også løst lydproblemet vi hadde på "I Skyggen Av Sannheten", slik at man garantert får lyd ut av begge høytalerne. I tillegg til dette lærer vi nye ting stadig vekk, og vi brukte flere timer på å finne en enkel løsning på hvordan variere volum.

Info Lagt Til - 31. Januar 2006
Nå har det dukket opp litt info her og der. Det er enda ikke mye, men likevel nyttig. For eksempel så kan du nå lese om hva filmen handler om, du kan finne kontaktinforamsjon og du kan se hvem som spiller rollene i filmen.

Layouten Ferdig - 25. Januar 2006
Layouten ferdiggjort i .php, håper den fungerer som den skal. Nå har Pakten endelig en hjemmeside der du kan følge med på nyhetene om evolusjonen av filmen. Det er enda ikke blitt lagt til noe informasjon på noen av sidene, men det er noe som kommer etterhvert på løpende bånd.

Gamle